Renovacolor

L'arquitectura i el color

Els nostres serveis


Pintura a particulares

PINTURA A PARTICULARS

Pisos, xalets, torres, interior i exterior. Realitzem treballs a Barcelona, així com a la resta de comunitats i localitats, sent uns dels més professionals del sector, tenim l'experiència suficient per aconsellar i guiar-lo en la decoració de la seva llar, garantint un servei eficient, net, ràpid i utilitzant materials d'alta qualitat.

Pintura decorativa

PINTURA DECORATIVA

Som especialistes en la decoració tant en interiors com en exteriors. Les nostres tècniques decoratives i efectes: Àfrica, Dune, pàtines, estucs a la calç, veladures policromies, etc.

Microcemento

MICROCIMENT

Ciment fi allisat, texturat per a tot tipus de suports i superfícies. Ideal per cobrir superfícies de tota mena com formigó, ciment, rajoles, baldoses, guix, pladur, metall, plàstic, gres, marbre.

Papeles pintados y vinilos

PAPELS PINTATS I VINILS

Papers i vinils decoratius, infantils, fotomurales, etc. Amb motius florejats i dibuixos repetits, textures que avui ens semblen vintage. Subministrament i col · locació de les últimes tendències en papers pintats i una gran varietat de dissenys i textures.

Lacados y esmaltes

LACATS I ESMALTS

Els nostres envernissats i lacats els apliquem a tota classe de mobles d'interior o d'exterior. Acabats com és el vernís decapé, envellit, l'acabat en brillant piano, i els lacats texturitzats o nacrats, etc., a més amb una gran varietat de colors i textures.

Pintura y mantenimientos

PINTURA I MANTENIMIENTS

Hotels, hospitals, locals, despatxos, negocis, botigues, bars, restaurants. Tenim una sèrie de contractes de manteniment que s'adapten a les necessitats dels nostres clients, així com al seu sector. Els nostres manteniments li permetran mantenir el seu negoci sempre en perfecte estat donant un aspecte net i agradable.

Pintura de comunidades

PINTURA DE COMUNITATS

Vestíbuls, escales, patis interiors, terrasses, etc. Són ja moltes les comunitats de propietaris que ens han confiat els seus treballs. Realitzem serveis d'interior i exterior, per gran o petita que sigui la comunitat. Pintem i reparem: façanes i grans superfícies, baixades, etc. Així com també oferim manteniments i restauració.

Revestimientos de fachadas

REVESTIMIENTS DE FAÇANES

Restauració i rehabiltación d'edificis complets. Oferim serveis per façanes i edificis. Realitzem tot tipus de treballs verticals, amb i sense bastides, utilitzant materials d'alta qualitat certificats i especialitzats en façanes per aconseguir els millors resultats.

Pintura iondustrial

PINTURA INDUSTRIAL

Realitzem treballs com retolacions, tanques, terres, etc. Sempre garantint un servei eficient, amb els millors resultats. Naus, paviments, senyalització, sistemes epoxis i poliuretans sense dissolvents (Qualitat alimentària). Tractaments de antifloridura alimentari.